Mooi bij Karin

OnzeMedewerkers


Karin

Eigenaresse / Hairstylist

Ik ben Karin 46 jaar jong en ben nu 24 jaar bezig als onderneemster/hairstylist en het voelt nog elke dag als nieuw. Ik doe mijn werk met erg veel passie.

Ilze

Teamleidster / Hairstylist

Ik ben Ilze, woon in Zwolle en zit nu elf jaar in het kappersvak. Inmiddels ben ik vier jaar werkzaam bij Mooi bij Karin als hairstyliste en teamleidster. Ik heb mij gespecialiseerd in het kleuren van jouw haar, maar natuurlijk kan je voor het complete plaatje bij mij terecht

Jacqueline

Schoonheidsspecialiste

Sinds september 2018 ben ik werkzaam bij Mooi bij Karin als schoonheidsspecialiste waar ik met veel plezier mijn werk doe. Bij mij bent u in goede handen als het om huidverzorging gaat.

Cheryl

Hairstylist

Twijfel jij aan je kapsel en ben je toe aan iets nieuws? Adviseer ik je graag en zorgen we er samen voor dat we op een leuk idee komen.

Danielle

Hairstylist

Ondertussen zit ik alweer heel wat jaren in het kappersvak en dat doe ik elke dag met veel plezier. Het leukste om te doen vind ik om naar de wens van de klant een totaal plaatje te creëren op het gebied van knippen en kleuren.

Anouschka

Hairstylist

Hallo ik ben Anouschka 37 jaar en al weer heel wat jaartjes werkzaam bij Mooi bij karin. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en ze mooi te maken en een goed gevoel te geven.

Sherena

Hairstyliste

Ik ben 24 jaar oud & 8 jaar met veel plezier werkzaam als Hairstylist. Mijn specialiteiten zijn kleuren&haarverlengingen. Ook ben ik op di-do-za te boeken voor Henna brows & brow shaping. Maar u bent natuurlijk ook welkom voor alle overige behandelingen!

Amy

Hairstylist

Mijn naam is Amy Eshuis. Ik kom uit Nijverdal & zit al meerdere jaren in het kappersvak. Een echte allrounder zo kun je me noemen, graag kijk ik samen welk kapsel het beste bij jou past.

Anja

Schoonheidsspecialiste / IPL-specialiste

Ik ben Anja, in onze sfeervolle beautysalon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning voorop. Mijn specialisatie is het geven van resultaatgerichte, ontspannende facials.

Emma

Junior Hairstylist

Ik zit in het 1e jaar van de kappers opleiding, na lang trainen kan u voorzien van een fijne was massage en een mooie blow dry, ik kijk er naar uit.

Instagram