Mooi bij Karin

OnzeMedewerkers


Karin

Eigenaresse / Hairstylist

Ik ben Karin 46 jaar jong en ben nu 24 jaar bezig als onderneemster/hairstylist en het voelt nog elke dag als nieuw. Ik doe mijn werk met erg veel passie.

Ilze

Teamleidster / Hairstylist

Ik ben Ilze, woon in Zwolle en zit nu elf jaar in het kappersvak. Inmiddels ben ik vier jaar werkzaam bij Mooi bij Karin als hairstyliste en teamleidster. Ik heb mij gespecialiseerd in het kleuren van jouw haar, maar natuurlijk kan je voor het complete plaatje bij mij terecht

Cheryl

Hairstylist

Twijfel jij aan je kapsel en ben je toe aan iets nieuws? Adviseer ik je graag en zorgen we er samen voor dat we op een leuk idee komen.

Danielle

Hairstylist

Ondertussen zit ik alweer heel wat jaren in het kappersvak en dat doe ik elke dag met veel plezier. Het leukste om te doen vind ik om naar de wens van de klant een totaal plaatje te creëren op het gebied van knippen en kleuren.

Anouschka

Hairstylist

Hallo ik ben Anouschka 37 jaar en al weer heel wat jaartjes werkzaam bij Mooi bij karin. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en ze mooi te maken en een goed gevoel te geven.

Anja

Schoonheidsspecialiste / IPL-specialiste

Ik ben Anja, in onze sfeervolle beautysalon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning voorop. Mijn specialisatie is het geven van resultaatgerichte, ontspannende facials.

Ilse

Hairstylist

Instagram